Apenheul in de herfst

Er waren eigenlijk geen plannen voor die bewuste zaterdag, toen ging de telefoon een paar dagen van te voren. Mijn zusje had nog kaartjes liggen voor de Apenheul, geldig tot en met 31 oktober 2015! Dat kon dus nog precies, ook waren er kaartjes bij voor een apenwaaier en zo gingen we bewapend met apenwaaier het park in.

Wandelen in de apenheul

Zodra we in het eerste gedeelte waren met loslopende aapjes zag je de apen de kinderwagens in duiken, we bleven even kijken we even verwonderd staan kijken. Ze weten het precies, daar valt wat te halen in die kinderwagens vol met etensresten!

Iets verderop was een aapje op zoek naar eten onder de bladen, de meiden vonden het wel intressant.Mini apen die rondlopen... en gek zijn op kinderwagens, of eigenlijk de etensresten.

Onze jongste dochter begreep maar niet waarom ze nu echt niets mocht eten onderweg, onze dame heeft een gave om altijd eten te willen op momenten dat het toch echt niet kan of mag. Net als hier in de Apenheul, precies in een zone waar je niets mag eten i.v.m. het feit dat de apen het rustig afpakken en het niet goed is voor hun gezondheid. Daar had onze dame wat minder begrip voor.

  We worden bekeken door meneer of mevrouw aap

Er waren ook verschillende vogels, zo vond onze oudste een veertje van een eend en van één of andere gekke rare vogel.We vonden veertjes

We hebben enorm genoten, voor mij was het heel lang geleden dat ik naar de Apenheul ben geweest. Ik vermoed dat mijn laatste keer tijdens een schoolreisje is geweest in mijn eigen basisschool periode.

Naar een groep apen kijken

Wat is dit een prachtige aap, mooie kleuren, sterk en zo duidelijk om zich heen aan het kijken.Deze meneer aap kijkt verschrikkelijk serieus

Er is ook een soort “bomen pad” wat hoger tussen de bomen loopt, daar kwamen we deze moeder tegen met haar kleintje op de buik, prachtig zo tussen de gekleurde bladeren.Aapje met kind op haar buik!

Advertenties

Een gedachte over “Apenheul in de herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s